مدیریت پروژه PMBOK
امروزه برنامه های کسب و کار سازمان ها در قالب انواع طرح ها، مگاپروژهها و یا پروژههای سرمایهگذاری، نوآورانه، EPC، استارت آپی و یا نرم افزاری، شکل اجرائی به خود می گیرند و برای آن کسب و کار،ارزش، منفعت و یا فرصتی را رقم می زنند. اما به گواه گزارشات بین المللی و داخلی و علیرغم استفاده از ابزارهای نوین و جذاب مدیریت پروژه، بی شک، مدیریت صحیح پروژه، یکی از چالش های اساسی شرکت ها و سازمانهای پروژه محور در دنیا و در کشورمان ایران است.
این مدیریت صحیح پروژه، نه تنها با خواندن استانداردها، کتاب ها و مراجع مدیریت پروژه، اتفاق نمیافتد؛ بلکه با اخذ مدرک دانشگاهی آن نیز رخ نخواهد داد. دانش مدیریت پروژه اگر با عصاره تجربه، عجین نشود و در عمل بکار گرفته نشود، نمی تواند کمک شایانی به حل مشکلات و چالش های پروژه نماید. این دانش کاربردی شده مدیریت پروژه است که مدیر و تیم پروژه را قادر می سازد تا فرایندهای مدیریت پروژه را برای آن پروژه، در فازهای ۵ گانه مدیریت پروژه و حتی پیش از شروع این فازها، در آن سازمان، متناسبسازی (Tailor-Made) نماید.
استاندارد مدیریت پروژه PMBOK به عنوان یکی از مهم ترین منابع دانش مدیریت پروژه که تجربه اجرای ۳ دههای آن در دنیا، تمایز آن را با سایر استانداردهای مدیریت پروژه رقم زده داده است، یکی از بهترین مراجع کاربردی و تست شده جهت شناخت و پیاده سازی مدیریت پروژه، در انواع پروژه ها می باشد. این استاندارد، با تعریف ۵ فاز آغازین، برنامه ریزی،اجرائی، مانیتور و کنترلی و در نهایت اختتامی و همچنین با تمرکز بر ده حوزه دانش (مدیریت یکپارچگی، مدیریت محدوده، مدیریت زمانبندی، مدیریت هزینه، مدیریت کیفیت، مدیریت منابع، مدیریت ارتباطات، مدیریت ریسک، مدیریت تدارکات و مدیریت دستاندرکاران)، در قالب ۴۹ فرایند، دانش کاربردی مدیریت پروژه را به علاقمندان نشان می دهد.
مدرس این دوره، دکتر محمد احمدزاده با بیش از ۲۲ سال سابقه کار در مدیریت پروژه های پتروشیمی، برق، نرم افزار ، فناوری اطلاعات و استارت آپ و همچنین مدیریت، مشاوره و همکاری در بیش از ۱۰۰ پروژه داخلی و خارجی با ارزشی بالغ بر ۵۰۰۰ میلیارد تومان هستند که در این دوره، تجربه پیاده سازی و بومی سازی دانش مدیریت پروژه خود را در قالب دوره غیرحضوری (آنلاین) مدیریت پروژه براساس استاندارد PMBOK به علاقمندان، بصورت کاربردی آموزش می دهند.